Vælg det du elsker.

Suppler din TV-pakke med en eller flere Tilvalgspakker, så den passer perfekt til dig og din familie.

Tilvalgspakkerne er sammensat, så du nemt og hurtigt kan vælge de vigtigste kanaler inden for feks. sport, film eller dokumentar.

Tilvalgskanaler 2021

Tilvalgspakker 2021

Pakke Discovery – 50,- kr. / måned

Pakke Discovery DK – 131,- kr. / måned

Pakke Eurosport – 42,- kr. / måned

TV2 Pakke – 133,- kr. / måned

Viasat Pakke Film – 104,- kr. / måned

Tilvalg forudsætter, at dit tv har en digital DVB-C modtager og MPEG4 og en kortlæser til et Conax CA-Modul (CAM), samt at du får tv-signal fra antenneforeningen. Det er lige meget om det er Grund-, Mellem- eller Fuldpakke.

Programkort og CAM til tilvalg kan købes via selvbetjeningen. Det er muligt at købe 1 eller 2 kort pr. husstand. Når du køber kortet, vælger du også, hvilke kanaler du ønsker at abonnere på.

På selvbetjeningen kan du blandt andet købe Tilvalgskanaler, ændre tv-pakke og skifte hastighed på internet.

Du kan få adgang til at se oversigten over Tilvalgskanaler ved at gå til selvbetjening eller på dette link: mit.antenneforeningenvejen.dk