Der er ingen kendte driftsproblemer
Du er velkommen til at kontakte vores support, hvis du oplever problemer med signalet.

11.12.2020
På grund af renoveringsarbejde på antenneinstallationerne på Allegade, Fanøgade, Fynsgade, Grønvangen, Grønvangs Alle, Jyllandsgade, Søndergade og Vestergade, kan der i uge 51 (14.-18. december 2020) forekomme udfald på signalforsyning til TV, internet og IP-telefoni.

Renoveringsarbejdet udføres løbende i dagtimerne.

Afbrydelserne vil foregå i tidsrummet 08.00 – 16.30

Vi beklager de gener det medfører.

23.10.2020
Der kan være støj på Radio Ådalen/ VLR. Fejlen ligger i det signal, som vi modtager. Det er fejlmeldt til Radio Ådalen/ VLR, men vi har desværre ikke tidshorisont på fejlsøgningen.

Falske e-mail i omløb
Engang imellem modtager vores medlemmer – ja, endog vores kontor – e-mails fra nogen, der udgiver sig for at være Antenneforeningen Vejen.

Vi skal gøre opmærksom på, at vi aldrig vil udsende e-mails, der beder om din kode e.l.

Det samme gør sig gældende, hvis nogen ringer og udgiver sig for at ringe fra Antenneforeningen.

Hvis du er i tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte supporten.