Der er ingen kendte driftsproblemer
Du er velkommen til at kontakte vores support, hvis du oplever problemer med signalet.

15.11.2019
På grund af renoveringsarbejde på antenneinstallationerne kan der forekomme udfald på signalforsyningen til TV, internet og IP-telefoni på Kildevænget, Æblevænget, Blommevænget, Solbærvænget og Søndergade.

Afbrydelserne vil foregå i tidsrummet kl. 8 – 16.30 den 18. – 22. nov. 2019.

Vi beklager eventuelle gener.

19.12.2018
Der kan periodisk være problemer med radiokanalen RSH. Det viser sig, at det signal vi modtager fra senderen i Tyskland desværre ikke er godt nok. Der arbejdes på en løsning.

Falske e-mail i omløb
Engang imellem modtager vores medlemmer – ja, endog vores kontor – e-mails fra nogen, der udgiver sig for at være Antenneforeningen Vejen.

Vi skal gøre opmærksom på, at vi aldrig vil udsende e-mails, der beder om din kode e.l.

Det samme gør sig gældende, hvis nogen ringer og udgiver sig for at ringe fra Antenneforeningen.

Hvis du er i tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte supporten.